Skype-kampanj i Asien den 18 november

Den 18 november genomför vi en Skype-kampanj någonstans i Asien i nära samarbete med lokala troende. (Av säkerhetsskäl kan vi inte precisera exakt var detta kommer att ske.) Kampanjen kommer att bli ett endags-event som kommer att genomföras någonstans på landsbygden.

Det hela kommer att gå till på följande sätt: Våra lokala samarbetspartners sätter upp ett stort mötestält och sänder ut ett team som åker ut och går från dörr till dörr och bjuder in människor till mötet. De som uttrycker intresse att komma blir sedan upphämtade och skjutsade till mötet i bussar. Detta sker ”under radarn” och eventet kommer inte att annonseras offentligt. Ambitionen är att fylla upp tältet, som kan ta upp till 1000 personer, så att det stora flertalet består av icke-troende, medan c:a 10-20 % väntas bestå av redan troende.

Vi kommer att predika via Skype hemifrån Sverige och förväntar oss att hundratals människor ska beröras av evangelium och säga ja till Jesus och ta emot helande till ande, själ och kropp.

Våra lokala samarbetspartners har genomfört flera liknande satsningar och har blivit duktiga på att sköta förberedelsearbetet. Vi tipsades om denna möjlighet genom en norsk evangelist som genomfört flera liknande evenemang och fått se mycket goda resultat – i samarbete med samma lokala team.

Tänk vilka enorma möjligheter den moderna tekniken erbjuder när det gäller att ta evangeliet till hela världen. Vi kan sitta i vårt vardagsrum i Sverige och predika för människor på andra sidan jordklotet!

Fördelarna med att jobba på detta sätt är flera:

  • Pengar som annars hade gått till flygbiljetter och hotell kan istället användas till att nå de förlorade.
  • Vi behöver inte ta ledigt från våra ordinarie arbeten för att åka ut och predika.
  • Givetvis är det betydligt säkrare att dela evangeliet från sitt eget vardagsrum, än att predika på plats i Asien.

Efter att vi genomfört detta event får vi givetvis sätta oss ner och utvärdera resultatet. Det är mycket möjligt att vi kommer att fortsätta med liknande events regelbundet om utfallet blir bra. (Men givetvis kommer vi också att fortsätta med att fysiskt åka till olika länder och predika när tillfällen ges.)

Medverkan i webb-TV-program

Johan deltog nyligen i the Lighthouse Ministrys TV-sändning som spelades in i pingstförsamlingen Kristet Center Väst i Stenungssund. Han talade om ämnet ”The Gospel – the power of God”. Det är en mycket viktig uppenbarelse att inse att Guds kraft inte är långt borta, utan närvarande i evangeliet, Jesu person, samt i våra hjärtan (om vi är pånyttfödda troende). Du kan ta del av denna undervisning (på engelska) genom att klicka här.

Till sist

Vi är tacksamma om Du kan stå med oss i bön för eventet i Pakistan. Vi behöver nu få in så mycket pengar som möjligt så att satsningen skall bli framgångsrik. För att stödja kampanjen ekonomiskt, vänligen klicka här.

Tack på förhand för Ditt stöd!

Bästa hälsningar,

Johan & Tracy

Facebooktwittermail

Spread the word. Share this post!