GraceLove tar över newcovenantgrace.com

Bidl - new covenant grace

Från och med september 2017 har Sverigebaserade GraceLove Ministries International tagit över ägarskapet och ansvaret för driften av webbsidan newcovenatgrace.com. Webbsidan har varit en viktig undervisningsresurs för många som velat fördjupa sig i nådens evangelium och det nya förbundet världen över.

Utöver själva hemsidan, ingår också en Facebook-sida med mer än 5000 likes och ett Twitter-konto med mer än 400 följare.

Johan Olehäll, grundare av GraceLove, kommenterar:

”Vi till tacka de som tidigare drivit arbetet med newcovenantgrace.com, och önskar dem all välgång i framtiden. Vår ambition är att fortsätta det goda arbete som påbörjats, genom att främst vara en undervisningsresurs för troende att upptäcka hur förunderligt nådens evangelium verkligen är. Samtidigt vill vi också verka för mission och ta budskapet om Guds nåd och det nya förbundet till de som aldrig tidigare hört evangelium. Vi hoppas du som tar del av denna nyhet vill vara oss på en spännande resa framöver, och att du också vill tipsa andra om newcovenantgrace.com, så att budskapet om Guds villkorslösa kärlek genom Jesus Kristus kan få ett allt större genomslag”.

Facebooktwittermail

Spread the word. Share this post!