Tiden för Pakistan är nu!

Mellan 27 oktober – 5 november kommer GraceLove att genomföra ett event i Pakistan där vi förväntar oss att tusentals människor kommer att nås med budskapet om Guds gränslösa kärlek genom Jesus Kristus.

Detta kommer att ske:

  • Kampanj med fokus på frälsning, helande och hopp.
  • Undervisningsseminarium med fokus på det nya förbundet.
  • Distribuering av mat och kläder till fattiga familjer i byar på landsbygden.
  • Familjerådgivning och själavård.
  • TV-inspelningar; programmen kommer att spridas i stora delar av Mellanöstern.

11153678504_2e2087530c_o

Vi organiserar detta event tillsammans med vår vän Sarfraz William, välkänd av många i Skandinavien, som leder en kristen TV-kanal i Pakistan som idag når miljontals tittare med evangelium i hela Mellanöstern.

Klicka här för att se en video där William och Johan samtalar om kampanjen.

Pengar måste komma in

Som du förmodligen anar behöver vi mycket pengar för att kunna organisera ett event av denna omfattning. Vi har tagit ett steg i tro genom att be William boka kampanjplatsen och ansöka om nödvändiga polistillstånd. Pengar behövs nu för att täcka kostnader för allt ifrån flygbiljetter, annonsering, ljudsystem, scen, säkerhetsvakter, myndighetstillstånd, köp av mat till fattiga familjer, transport etc.

Jesus – den goda Herden

Kampanjen kommer att hållas i Karachi (23 miljoner människor). Mindre än 1 % av Pakistans befolkning är pånyttfödda troende. Behovet av evangelium är enormt. Jesus beskrev sig själv som den gode Herden som ger sitt liv för fåren och söker efter de som gått förlorade tills Han finner dem. Av just denna anledning åker vi till Pakistan.

11153685674_5a3c6fd490_o

Vi hoppas att du också vill vara delaktig! Tillsammans kan vi göra skillnad!

Hur du kan hjälpa till:

  • Stå med oss i bön för ett framgångsrikt event, och för att alla pengar som behövs ska komma in.
  • Klicka här om du vill stödja detta event ekonomiskt. (Det är möjligt att ge via swish, bankgiro, samt med kreditkort via Paypal etc.)

Tack på förhand!

/Johan & Tracy

thumb_DSC_0003_1024 kopia

Ps. Om du har barnkläder av god kvalité som du vill skänka till fattiga barn i byarna, vänligen kontakta oss. Många av barnen i de byar vi kommer att besöka har t.ex. aldrig burit en långärmad tröja och fryser därför under vintern.

För mer information om programmet, klicka här.

Facebooktwittermail

Spread the word. Share this post!