Två härliga vittnesbörd

I detta nyhetsuppdatering vill vi dela 2 vittnesbörd om vad Gud har gjort genom GraceLove Ministries.

En pakistansk kvinna som inte kunde få barn föder en pojke….och ger honom namnet Johan!

Under en förbönsstund efter vårt senaste event i Pakistan, bad vi för en kvinna som försökt bli gravid under många år utan att lyckas. Hon sa att om Gud skulle ge henne en dotter, så skulle hon få heta Tracy, och om Gud skulle ge henne en pojke, skulle han få heta Johan. Gud besvarade bön kort därefter. Hon blev med barn och idag finns det en söt liten pojke i Karachi som heter Johan! Kvinnan delade nyligen med sig av detta vittnesbörd på kristen TV i Pakistan.

 

Man helad i benet efter 20 år av smärta – på gatan i Göteborg!

Under Amazing Love-eventet på Gustav Adolfs Torg i Göteborg i juni, som GraceLove var med och arrangerade, fick en man från Mellanöstern motta ett mirakel från Jesus. Denna man sökte upp Johan efter mötet och bad om förbön för sitt värkande ben. När Johan frågade honom: ”Hur mycket smärta har du just nu på en skala från 1 till 10 där 10 är högsta möjliga smärta? svarade han: ”8”. Efter att ha befallt smärtan att försvinna i Jesu namn, blev mannen ögonblickligen helad.

Efteråt fick vi reda på att smärtan hade orsakats av splitter från en bomb som exploderat för 20 år sedan. Han hade precis kommit från Apoteket där han köpt smärtstillande tabletter. Förundrad höll han upp paketet och frågade: Vad ska jag göra med de här tabletterna nu? Smärtan hade varit konstant under de senaste 20 åren.

Vi hoppas Du blir uppmuntrad av dessa vittnesbörd och vi vill härmed tacka Dig som partner och understödjare då Du i allra högsta grad är delaktig i vad Gud har gjort!

Kommande events

Vi planerar just nu för två kommande evenemang; i Asien (på grund av säkerhetsskäl kan vi inte precisera platsen närmare) och Zambia. Mer information om detta kommer inom kort.

Stöd GraceLove

För att stödja GraceLove, vänligen klicka här. STORT TACK för Din gåva!

Facebooktwittermail

Spread the word. Share this post!